personal power plus

Ben jij imago expert, coach, trainer of loopbaan begeleider die er aan toe is om zichzelf te profileren?

PERSONAL POWER PLUS is ook jouw blauwdruk voor succes

Als image expert, coach, trainer of loopbaanbegeleider wil je graag mensen helpen. Met inzicht in wie ze zijn, wat ze goed kunnen, wat ze willen, en hoe ze dat voor zichzelf en de ander zichtbaar maken en duidelijk kunnen overbrengen. Zodat ze duidelijk in beeld zijn in werk en privé, doen wat ze het beste kunnen, waardering ontvangen en een waardevol leven leiden.

Je hebt in je bagage al heel wat stukjes van de puzzel zitten om mensen te kunnen helpen. Alleen zijn niet alle stukjes van de puzzel helemaal passend of op elkaar afgestemd, waardoor je er zelf nog regelmatig extra werk aan hebt. Je hebt stukjes voor de "binnenkant" en voor de "buitenkant". Maar de stukjes zijn jammer genoeg niet systematisch geïntegreerd. Waardoor het moeilijker is om jezelf stevig te profileren met één bewezen instrument waarmee jij klanten en teams beter in beeld brengt.

Ook vind je het misschien een uitdaging om meerdere mensen tegelijk te helpen, zeker als het om verdieping gaat of ontwikkeling voor het team. Dat wil je wel graag, maar je mist daar nog een methodiek, aanpak of het zelfvertrouwen voor.

Personal powerplus

Al sinds het begin van onze samenwerking in 2013 droomden wij ervan om de relatie tussen de “binnenkant” en de “buitenkant” te kraken. Want in onze praktijkervaring zagen we losse puzzelstukjes van de binnenkant, de buitenkant en de overkant, die vroegen om verbinding.  Maar hoe?

jannie en pauline

Het heeft ons bijna 4 jaar, met heel hard werken aan Het Imago Spel, en steeds weer leren van praktijkervaring samen met onze > 250 experts gekost, om het Personal Power Plus model te ontwikkelen. Personal Power Plus of kortweg PPP is echt ons levenswerk.

Waardevol.........

Personal image plus

Het Personal Power Plus model is een heel erg rijk en diep instrument geworden, waarmee de puzzelstukken in elkaar vallen. In de praktijk blijkt dat we klanten op een heel andere manier raken, en dat we met dit instrument een heel andere waarde en resultaat te bieden hebben.

Van het verkopen van een kleur of imago advies waarmee je je kleding en uitstraling verandert en zo succes aantrekt, hebben we nu een test in handen waarmee je in 30 minuten inzicht krijgt in wie je bent, wat je talenten zijn, en welke richting en pad bij jou past voor een succesvol en waardevol leven. En hoe je dat zichtbaar en duidelijk voor anderen maakt. Een ontwikkeling van binnen naar buiten waarmee je beter in beeld komt.

De PPP rapporten zijn een complete handleiding en aanpak voor een waardevol traject of leerzame groepsinteractie. Een stap voor stap structuur voor een authentiek imago advies wat rekening houdt met het diepste verlangen. En dat in 30 minuten.

Wat kun je verwachten van PPP?

De visueel aantrekkelijke en helder geschreven Personal Power Plus rapporten staan boordevol met inzichten. Je hebt een heleboel aanknopingspunten om stap voor stap met je klant aan de slag te gaan. De uitgewerkte materialen, die hierbij horen ervaren je klant als cadeautjes en versterken jouw expert status.

De verschillende opleidingsdagen voor experts geven je kant en klare werkvormen en materialen om met de PPP uitkomsten in de praktijk aan de slag te gaan. Formaten voor mogelijke trajecten en de bijbehorende marketing worden aangereikt.

Powerplusrapport met mat productafbeelding

En je leert niet alleen – in de expert facebook groep krijg je zowel van je mede experts, als van Jannie en Pauline zelf, persoonlijke adviezen en is er volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer brengt PPP jou op een 4-0 voorsprong?

 • Als je super ambitieus bent, een expert of autoriteit in je vakgebied en jezelf steeds uitdaagt om betere resultaten te behalen
 • Als je echt toe bent aan verandering, met je klant de diepte in wilt en gestructureerd de binnenkant aan de buitenkant wilt verbinden
 • Als je geen enkel excuus meer wilt om achter je bureau te blijven zitten. Maar nu in actie wilt.
 • Als je bereid bent om in jezelf te investeren om zo ook meer waarde aan je klanten te kunnen bieden
 • Als je meer mensen beter wilt helpen
 • Als je houdt van snelheid, gemak, structuur en resultaat
 • Als je houdt van mooie materialen, die jouw visitekaartje zijn
 • Als je je klanten echt authentiek zichtbaar en succesvol wilt laten zijn
 • Als je de diepte in wilt van de hele mens – werk en privé
 • Als je je wilt onderscheiden van je collega’s door niet alleen inzicht te geven in het hoe en talenten, maar dit wilt combineren met diepste drijfveren, verlangens en uitstraling
 • Als je met teams positief aan de slag wilt voor een betere samenwerking, effectiviteit en verdere ontwikkeling

 

Waar wacht je nog op?

Wij leiden geselecteerde experts op tot TripleP expert in de exclusieve TripleP training. De PPP is niet voor iedereen, en in de training met max. 12 personen krijg je volop de aandacht van Jannie en Pauline, die samen deze training verzorgen.

Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij in de TripleP training, waarmee je met alle materialen van de Personal Power Plus kunt werken. En de rapporten met jouw branding en met korting kunt aanschaffen. Aanmelden voor de TripleP training kan via www.personalpowerplus.com/powerexpert

De voorwaarde om mee te kunnen doen aan de TripleP trainingen is dat je eerst een Powerdag hebt gevolgd. Aanmelden voor een Powerdag kun je doen via www.personalpowerplus.com/powerdag.

Wat levert PPP je op?

 • Helder en duidelijkheid over jouw eigen kracht en blauwdruk en de klanten die bij je passen
 • Een stap voor stap imago advies voor jezelf om jouw zichtbaarheid te vergroten
 • Een voorsprong en onderscheidend vermogen van je concurrenten, omdat je de binnenkant met de buitenkant verbindt
 • Meer waarde om te geven aan je klant, een verdieping in je dienstverlening
 • Nieuwe en andere klanten
 • Meer vertrouwen in je eigen expert zijn
 • Kennis en inzichten in je klant, en het bijpassende advies en traject
 • Focus in de opbouw van je producten en de klanten die daarbij passen
 • Een instrument wat diepgaande inzichten geeft in wat mensen drijft en hoe ze de dingen moeiteloos voor elkaar krijgen
 • Een platform van samenwerkende experts, die samen willen leren, delen en verder professionaliseren
 • Een instrument en werkvormen als basis voor een veranderprogramma
 • Een methodiek, die een kant en klaar imago advies geeft vanuit de binnenkant om 100% de unieke kracht zichtbaar te maken
 • Zichtbaarheid en succes, waardoor je zelf Beter in Beeld komt

Stap in je kracht en breng jezelf en je klant beter in beeld!

Hier is HOME:
Home of Image BV
Kabelweg 3
4382 WV Vlissingen

We zijn te bereiken op:
0624763240 Jannie
0653167901 Pauline
info@homeofimage.com

Handige gegevens:
IBAN NL16RABO0149546025
KvK 59780010