Jannie en Pauline

HOI, Onze samenwerking begon in 2013 na menig autoritje van Vlissingen via Bergen op Zoom naar een kleuropleiding in Rotterdam, toen…..

jp-pagina

hebben wij, Jannie Boer en Pauline van der Veeken, besloten dat we samen “iets” wilden maken met kleur….. En dat is “veel meer” geworden. Want een aantal jaren later is “Het Imago Spel” een begrip en werken meer dan 250 Experts in Nederland en België met deze laagdrempelige, kleurrijke en verdiepende tool.

Samen met 15 verdiepende thema sets om de bewustwording van Imago en de facetten, die daarbij een rol spelen, te vergroten Samen laten ze mensen in elke leeftijdscategorie ervaren hoe bijzonder ze zijn…

En inmiddels is het tweede “project “ ook een feit en laat Personal Power Plus mensen hun blauwdruk voor succes en een waardevol leven ervaren.

We hebben bewust gekozen om samen te werken met ambitieuze experts om met elkaar het verschil onze missie waar te maken. En wat zijn we trots op al die prachtige mensen waar we nu al mee mogen samenwerken.

En zo komt onze missie om voor 1 januari 2020 één miljoen mensen hebben laten ervaren hoe bijzonder ze zijn steeds dichterbij!

Mensen “raken met kleur” doen wij het allerliefst en op verschillende manieren

En zeker ook met een ander favoriet product wat we hebben ontwikkeld; “De 40 kleurhartjes”. Inspirerend om mee te werken en mensen staan elke keer weer versteld van de waarheid die achter kleur schuil gaat. Ze zitten in onze handtas en we gebruiken ze met zorg op elk moment dat het kan en nodig is. En de toepassingen van deze  kleurhartjes zijn ontelbaar en we blijven steeds nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Onze passie voor kleur en mensen heeft ons ertoe bewogen om nog een verdiepend product te ontwikkelen;

“Personal Power Plus”

Deze tool geeft mensen een Blauwdruk voor Succes en een waardevol leven. Dit kleurrijke persoonlijkheidsinstrument laat mensen zien wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze voor staan. Deze innoverende tool heeft ons “enige tijd “ gekost om te ontwikkelen, dit hebben we gedaan vanuit onze fascinatie voor kleur en de combinatie van de unieke kwaliteiten en de uiterlijke kenmerken van mensen.

En wat zijn we daar trots op en wat gunnen we het jou om met de PPP te werken en mensen te laten zien welke kracht er in hun schuilt. En hoe ze kunnen laten zien wat hen drijft in het leven en waarom ze hier zijn. En waarom ze het waard zijn om dat bijzondere leven te leiden wat voor hen bedoeld is.

Dit is typisch Jannie & Pauline

Jannie Boer &

Pauline van der Veeken

Jannie komt uit Friesland

Jannie is ronder met stekeltjes

Jannie doet eerst en denkt dan

Jannie houdt van heldere kleuren

Jannie drinkt water, thee en eet hartig

Jannie draagt extravagant en gladde stof

Jannie volgt haar gevoel en praat graag

Jannie is af en toe de nar

Jannie haar huis is lime, paars en grijs

Jannie is magenta en initieert graag

Jannie is gelukkig met “haar” Jan

Jannie is Trainer en Image Expert

Jannie zorgt graag voor mensen

Jannie is eigenaar van Kijk op Kleur

Jannie is moeder van Marni en Silke

Pauline komt uit Brabant

Pauline is rechter met krullen

Pauline denkt eerst en doet dan

Pauline houdt van gedempte kleuren

Pauline drinkt graag wijn en eet zoet

Pauline draagt sportief en bobbelige stof

Pauline houdt van kennis en structuren 

Pauline is af en toe de rebel

Pauline haar huis is bruin, oranje en wit

Pauline is aubergine en geeft graag raad

Pauline is gelukkig met “haar” Jan

Pauline is Coach en Imago Expert

Pauline geeft graag raad aan mensen

Pauline is eigenaar van de Happiness Factory

Pauline heeft Rakker, haar lieve kat

Samen hebben we meer dan 100 jaar levenservaring en een dubbel sterrenbeeld; Jannie is een tweeling en Pauline vissen. Dus 1 en 1 is 4 en daar maken we graag gebruik van. Vier is een belangrijk getal bij onze uitingen; wij gaan ervoor om het leven te VIEREN…

Samen houden we van spelen, reizen, mooie dingen zoals nieuwe kleding, schoenen, tassen en accessoires. We leren en maken graag nieuwe dingen en tijdens diverse wandelingen waar we niet alleen frisse lucht opsnuiven gaat ons creatieve brein los en ontstaan er prachtige nieuwe materialen en toepassingen van diverse werkvormen.

Samen hebben we een “Can do” mentaliteit, zijn we enthousiast, gedreven en spelen positiviteit en humor een belangrijke rol in ons leven en ons bedrijf. Met de jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, imago, coaching en training willen we mensen laten ervaren hoe bijzonder hun kracht is en dat alles uit het leven halen een must is!

Samen zijn we visueel ingesteld en maken niet alleen praktisch toepasbare materialen en werkvormen, maar deze moeten er zeker ook kleurrijk uitzien en van hoge kwaliteit zijn. We willen de wereld om ons heen een beetje mooier, kleurrijker en stijlvoller maken door mensen te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn.

En we werken graag samen met bijzondere mensen die andere mensen laten zien hoe bijzondere zij zijn

Hier is HOME:
Home of Image BV
Kabelweg 3
4382 WV Vlissingen

We zijn te bereiken op:
0624763240 Jannie
0653167901 Pauline
info@homeofimage.com

Handige gegevens:
IBAN NL16RABO0149546025
KvK 59780010