Het Imago Spel

hetimagospel

Ben jij klaar om te werken met positieve en verdiepende werkvormen, die jouw klanten met hun unieke kracht, talenten en drijfveren Beter in Beeld brengen?

Het Imago Spel en de 15 bijbehorende thema sets bieden veel interactieve en positieve werkvormen, die je als expert bij jouw activiteit, workshop of training als ijsbreker kunt inzetten, die een kant en klare basis vormen voor jouw workshop of die je tijdens een training kunt gebruiken voor  verdieping en ontwikkeling.

In de praktijk blijkt keer op keer dat de werkvormen van Het Imago Spel mooie momenten, een positiever zelfbeeld en waardevolle inzichten opleveren en de teambuilding versterkt. Tijdens de werkvormen wordt met volle aandacht contact gelegd en oprecht feedback gegeven over wat de ander bijzonder maakt. De bewustwording van unieke kwaliteiten, uitstraling, wie je bent, hoe je overkomt en welke aspecten een rol spelen in je imago wordt vergroot. En de tips van de medespelers en expert zijn praktisch bruikbaar en inzichtgevend. Ook leer je op een positieve manier feedback te geven, zelfs over moeilijke onderwerpen.

Als imago expert, coach, trainer of loopbaanbegeleider wil je graag mensen helpen en laten zien hoe bijzonder ze zijn. Zodat ze niet meer luisteren naar de negatieve stemmetjes of eeuwige twijfel, maar zichzelf leren zien zoals een ander ze ziet, in volle kracht en schoonheid. Met alle talenten en drijfveren beter in beeld.

Ben jij een ambitieuze imago expert, coach, trainer of loopbaan begeleider, die interactieve, kant en klare werkvormen zoekt om mensen te raken en met al hun kracht, talenten en drijfveren beter in beeld te brengen?

Wil jij laten zien hoe bijzonder jij bent als expert?

Als expert heb je heel wat kennis in huis om mensen te helpen. Alleen voor elke verschillende groep of gelegenheid, evenement, workshop of training, ontwikkel je toch iedere keer weer nieuwe materialen en werkvormen, zet je toch nog even de puntjes op de ‘i’ en kost het je altijd meer tijd dan je van tevoren denkt om dit volgens jouw kwaliteitsnormen voor te bereiden.

Ook is het best inspannend om de hele tijd voor de groep te staan, en wil je niet alleen zenden, maar wil je liever de groep interactief in beweging brengen en houden. Want dan leer je het meeste, als je als deelnemer zelf bezig bent.

Onderscheidend profileren

het imagospel bril

Ondertussen is het belangrijk dat je jezelf als expert helder en onderscheidend profileert. En wil je in de gaten houden dat iedereen in de groep aan bod komt en met een bruikbaar resultaat naar huis gaat. Want je vindt het belangrijk dat de resultaten praktisch toepasbaar zijn. En dan heb je nog de wens als expert om met je diensten ook de diepte in te kunnen gaan, en niet alleen een groep te helpen met de bewustwording van De eerste indruk.

Verbinding binnen- en buitenkant

Je wilt als expert serieus genomen worden en ook met een groep de diepte in kunnen gaan over onderwerpen over de binnenkant, de buitenkant, de overkant of de verbinding tussen deze schakels. jij wilt de wensen van de groep serieus aanpakken, mensen raken en inzichten bieden voor ontwikkeling, zonder dat het een treurige, agressieve of zware sessie wordt.

Positieve feedback geven en ontvangen

Je zoekt een werkvorm om deelnemers uit te nodigen om eerlijk te zijn en op een positieve manier feedback geven over de ander. Maar je vindt het nog een uitdaging als het om verdieping gaat of om een ontwikkeling op team niveau aan te bieden. Dat wil je wel graag, maar je mist daar nog een methodiek, aanpak of het zelfvertrouwen voor.

HET IMAGO SPEL laat zien hoe bijzonder jij bent

Onze samenwerking is ontstaan uit de wens om zoveel mogelijk mensen te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Dat heeft geleid tot onze missie om voor 1 januari 2020 één miljoen mensen te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn. En dat doen we graag in samenwerking met experts.

 

 

Wij houden van spelen en van de dingen op een positieve manier aanpakken en aanraken, ook als het moeilijk is. We hanteren als definitie van imago de optelsom van binnenkant, buitenkant en overkant. Om zelf te kunnen zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander hebben wij Het Imago Spel gemaakt.

 

 

Omdat wij houden van samenwerken hebben wij bij de ontwikkeling van Het Imago Spel en de bijbehorende 15 thema sets de hulp gevraagd van gerenommeerde experts

met grote praktisch toepasbare kennis op de verschillende gebieden. Het Imago Spel is gemaakt met behulp van 15 Top Experts.

Gegarandeerd succes

De ontwikkeling heeft ons een jaar heel hard werken gekost, ook om Het Imago Spel in eigen beheer en exclusief voor de deelnemende experts uit te geven. Sinds de lancering van Het Imago Spel in november 2014 werken > 250 experts met regelmaat en succes met deze werkvormen. Voor heel uiteenlopende gelegenheden en doelen, maar altijd passend bij de focus en expertise van de expert.

het imagospel detail

Wat kun je verwachten van het werken met Het Imago Spel?

Het kleurrijke Imago Spel en de thema sets zijn een blikvanger op elke bijeenkomst. Met de verschillende thema sets, de imago of andere vraag als startpunt en de bijna 1000 verschillende vragen kun je zonder tijd te verliezen voor elke gelegenheid en doelgroep meteen aan de slag. Het Imago Spel heeft zich keer op keer bewezen in zeer uiteenlopende doelgroepen. Van 6 tot 70 jarigen, van top executives tot moeder- dochter dagen.
Het Imago Spel kent 15 verschillende thema sets, voor binnenkant, buitenkant en overkant. Elk met een specifiek business doel en een eigen karakter en beleving.

Zie http://www.hetimagospel.com/hetspel.
De uitgewerkte materialen, die bij de spellen horen zoals antwoordformulieren, pennen, grote dobbelsteen en ansichtkaarten versterken jouw expert status.

imagospel groep

Professionele Trainingen

De training dag voor experts geeft je kant en klare werkvormen en materialen om met de werkvormen van Het Imago Spel in de praktijk aan de slag te gaan. Formaten voor mogelijke gebruik en vervolg verkoop van je diensten met de bijbehorende marketing worden aangereikt.

En je leert niet alleen – in de expert facebook groep krijg je zowel van je mede experts, als van Jannie en Pauline zelf, persoonlijke adviezen en is er volop de gelegenheid om vragen te stellen. Op de jaarlijkse HOI expert dag worden ook allerlei tips en ervaringen uit gewisseld.

Wanneer is Het Imago Spel een aanrader voor jou?

Als je ambitieus bent en als expert in je vakgebied zichtbaar wilt zijn

Als je niet meer zelf alles wilt ontwikkelen, maar meteen aan de slag wilt

Als je meer mensen beter wilt helpen

Als je houdt van snelheid, gemak, structuur en resultaat

Als je houdt van mooie materialen, die jouw visitekaartje zijn

Als je je klanten wilt laten zien hoe bijzonder ze zijn – ook door de ogen van een ander

Als je mensen snel en met volle aandacht met elkaar in contact wilt brengen

Als je de diepte in wilt, een snelle ijsbreker zoekt of meer interactie wil

Als je je wilt onderscheiden van je collega’s

Als je met teams positief aan de slag wilt voor een betere samenwerking, communicatie of verdere ontwikkeling

Als je kant en klare werkvormen zoekt, die voor elke gelegenheid en doel snel tot een positief resultaat leiden

Waar wacht je nog op?

Twee keer per jaar leiden wij nieuwe experts op om te werken met de werkvormen van Het Imago Spel. Maar als je meer haast hebt en onmiddellijk in actie wilt, kun je ook starten met de online training. Stuur een mail naar info@hetimagospel.com en je ontvangt het informatie pakket hoe je als expert met deze materialen kunt starten.

Als je eerst een beleving wilt of deze werkvorm wat voor jou is, dan kun je een skype sessie boeken met Jannie of Pauline, of bij één van de experts bij jou in de buurt een workshop volgen.

Wat levert het je op?

Nieuwe kant en klare producten en diensten

Nieuwe en andere klanten, oude klanten komen terug

Plezier en inzichten in de wensen en verlangens van je klanten

Een voorsprong en onderscheidend vermogen van je concurrenten

Een werkvorm om je als expert te profileren in nieuwe netwerken

De mogelijkheid voor het aanbieden van een Imago training of masterclass

Een instrument wat mensen laat zien hoe bijzonder ze zijn – door de ogen van een ander

Een platform van samenwerkende experts, die samen willen leren, delen en verder professionaliseren

Snel resultaat, zichtbaarheid en succes

imagospel rond

Start dan nu…..en ga werken met deze unieke werkvormen om jezelf en je klanten Beter in Beeld te brengen

Hier is HOME:
Home of Image BV
Kabelweg 3
4382 WV Vlissingen

We zijn te bereiken op:
0624763240 Jannie
0653167901 Pauline
info@homeofimage.com

Handige gegevens:
IBAN NL16RABO0149546025
KvK 59780010