ppp-boek

Uniek, spraakmakend en met een aansprekende titel, die wij op 4 november onthullen.

Nog nooit eerder werd in één boek de psychologie van de mens gekoppeld aan zijn imago. Er zijn al veel boeken geschreven over kleur, stijl en kleding, nooit eerder werd de koppeling gemaakt met ka­raktereigenschappen en kwaliteiten.

OVER DIT KLEURRIJKE BOEK

Dit boek is voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en krachtig zichtbaar wil zijn. Hierin komen 40 Powertypes tot leven, die de lezer inspireren om krachtig kleur te bekennen. Kleur wordt gekoppeld aan persoonlijkheid, doelen en ambities en is daardoor een handboek voor iedereen die keuzes wil maken, zijn talenten wil laten zien en authentiek wil overkomen.

 “Ik heb altijd wel geweten dat kleuren effect hadden op mijn gemoedstoestand, maar om het zo in­tens te beleven en inzicht te krijgen in mijn persoonlijkheid was heel bijzonder“

OVER DE AUTEURS

Jannie Boer staat al jarenlang bekend als topkleurexpert en vernieuwende imago-opleider. Pauline van der Veeken is al ruim 10 jaar succesvol burnout-coach & imagoexpert. Beide zijn vrouwen uit de praktijk, die hun passie voor kleur en mensen delen. Met Home of Image geven zij Het Imago Spel, de 40 Kleurhartjes en Personal Power Plus© uit. Personal Power Plus© is een uniek systeem, dat een blauwdruk is voor succes en een waardevol leven. Hun missie is om voor 1 januari 2020 één miljoen mensen te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Binnen 2½jaar werken al meer dan 250 experts; image consultants, coaches, communicatie trainers en loopbaanbegeleiders met de positieve en kleurrijke werkvormen van Home of Image.

homeofimage jannie en pauline

WAT ANDEREN ZEGGEN

Carla van den Puttelaar, co-founder en hoofdredacteur van vakblad Kleur&Stijl
Nog nooit eerder werd in één boek de psychologie van de mens gekoppeld aan zijn imago”

Adriaan Hoogendijk, auteur en opleider tot bezielingscoach
“Personal Power Plus is een prachtig model om dicht bij jezelf te komen”

Veronique Prins, ondernemerscoach van Je zaak voor elkaar
“PPP is een must voor elke ondernemer die vanuit zijn eigen waarde waarde wil bieden.”

Marieke Blok, Kleurkracht, kleur–, imago- en Triple-P expert
“Ik onderschrijf de kracht van kleur en de kracht van dit kleurrijke boek. “

Wil jij aanwezig zijn bij de lancering van dit boek stuur dan een mail naar Jannie Boer en Pauline van der Veeken via info@homeofimage.com

Op zaterdag 4 november van 16.00—18.00 uur  wordt het boek van Jannie en Pauline gelanceerd in IJsselstein, Het Kruispunt, Touwlaan 36. Meld je aan voor deze boeklancering door een mail te stu­ren naarinfo@homeofimage.com.

Wil je alvast een exemplaar reserveren, schrijf je dan hier in voor de voorverkoop.

Hier is HOME:
Home of Image BV
Kabelweg 3
4382 WV Vlissingen

We zijn te bereiken op:
0624763240 Jannie
0653167901 Pauline
info@homeofimage.com

Handige gegevens:
IBAN NL16RABO0149546025
KvK 59780010