PPP_boek_onthulling5_roze

Bestel het boek

Uniek, spraakmakend en met een aansprekende titel:
KRIJG TOCH ALLEMAAL DE KLEUREN – hoe je krachtig uit de verf komt.

Nog nooit eerder werd in één boek de psychologie van de mens gekoppeld aan zijn imago. Er zijn al veel boeken geschreven over kleur, stijl en kleding, nooit eerder werd de koppeling gemaakt met ka­raktereigenschappen en kwaliteiten.

OVER DIT KLEURRIJKE BOEK

Dit boek is voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en krachtig zichtbaar wil zijn. Hierin komen 40 Powertypes tot leven, die de lezer inspireren om krachtig kleur te bekennen. Kleur wordt gekoppeld aan persoonlijkheid, doelen en ambities en is daardoor een handboek voor iedereen die keuzes wil maken, zijn talenten wil laten zien en authentiek wil overkomen.

De 40 Powertypes vormen de basis van het Personal Power Plus model – jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven. Dit (kleur)persoonlijkheidsinstrument laat je zien HOE jij de dingen moeiteloos doet en WAT jouw diepste drijfveren zijn. Bovendien geeft het je een uitgebreid persoonlijk imago advies gebaseerd op je persoonlijkheid en uiterlijke kenmerken. Dit instrument geef rijke inzichten voor persoonlijke ontwikkeling en team ontwikkeling. Voor elk kruispunt in je leven of als het nu echt de hoogste tijd is om te laten zien wie jij bent.

 “Ik heb altijd wel geweten dat kleuren effect hadden op mijn gemoedstoestand, maar om het zo in­tens te beleven en inzicht te krijgen in mijn persoonlijkheid was heel bijzonder“


Bestel het boek

OVER DE AUTEURS

Jannie Boer staat al jarenlang bekend als topkleurexpert en vernieuwende imago-opleider. Pauline van der Veeken is al ruim 10 jaar succesvol burnout-coach & imagoexpert. Beide zijn vrouwen uit de praktijk, die hun passie voor kleur, mensen en ontwikkeling delen.

Met Home of Image geven zij Het Imago Spel, de 40 Kleurhartjes en Personal Power Plus© uit om experts (image consultants, coaches, communicatie trainers en loopbaanbegeleiders) te helpen zichzelf en hun klanten Beter in Beeld te brengen.

De missie van Home of Image is om voor 1 januari 2020 één miljoen mensen te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Binnen 2½jaar werken al meer dan 250 experts; image consultants, coaches, communicatie trainers en loopbaanbegeleiders met de positieve en kleurrijke werkvormen van Home of Image.

homeofimage jannie en pauline

WAT ANDEREN ZEGGEN

Carla van den Puttelaar, co-founder en hoofdredacteur van vakblad Kleur&Stijl
Nog nooit eerder werd in één boek de psychologie van de mens gekoppeld aan zijn imago”

Adriaan Hoogendijk, auteur en opleider tot bezielingscoach
“Personal Power Plus is een prachtig model om dicht bij jezelf te komen”

Veronique Prins, ondernemerscoach van Je zaak voor elkaar
“PPP is een must voor elke ondernemer die vanuit zijn eigen waarde waarde wil bieden.”

Marieke Blok, Kleurkracht, kleur–, imago- en Triple-P expert
“Ik onderschrijf de kracht van kleur en de kracht van dit kleurrijke boek. “

Bestel het boek

Hier is HOME:
Home of Image BV
Kabelweg 3
4382 WV Vlissingen

We zijn te bereiken op:
0624763240 Jannie
0653167901 Pauline
info@homeofimage.com

Handige gegevens:
IBAN NL16RABO0149546025
KvK 59780010